MantelzorgUnit


Iedere mantelzorgunit wordt aangepast aan de wensen en benodigdheden van de hulpbehoevende. De standaard mantelzorgunit van MAZO bestaat uit een slaapkamer en een aangepaste badkamer. De badkamer is voorzien van een verhoogd toilet met opklapbare toiletbeugel. De douche heeft een douchestoel en opklapbare douchebeugels.

Deze unit wordt aan uw huis gekoppeld waarbij zo nodig gebruik wordt gemaakt van een verbindingsgang. De standaardunit is 8,3m x 3,4m (lxb).

Afhankelijk van uw zorgvraag kan ook een kleinere of grotere unit worden geleverd. De unit kan ook bestaat uit alleen een aangepast badkamer of alleen uit een slaapkamer.
Mazo Mantelzorgunit
De zorgunit kan worden voorzien van een buitengevel die aangepast wordt aan uw woning. Ook kunnen alle voorzieningen die noodzakelijk of wenselijk zijn,zoals bijvoorbeeld een plafondlift of een airco, worden aangebracht.

Omdat de zorgunit aan uw wensen wordt aangepast zal er altijd eerst een oriŰnterend gesprek met u en zo nodig met de gemeente of woningbouwco÷peratie worden gevoerd om de eisen en wensen te inventariseren.
Daarna wordt een passende aanbieding gedaan.

Neem gerust contact met ons op voor alle informatie over onze units en service op maat.
 
MAZO MantelzorgUnit regelt en levert uw zorgunit of uw zorgwoning op maat !
Bel voor alle info: 06 13633649